Hello There, Guest! Login Register

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Update Server FiveM - 20.07.2025 - 2 ani de Nostalgiq!
Threaded Mode
[Image: attachment.php?aid=11]

Acum 2 ani de zile, pe 15 Iulie 2023, am inceput proiectul Nostalgiq Romania fara niciun fel de plan, sau promovare. A fost conceput pur si simplu ca un spatiu in care sa imi pot arata proiecte din zona de gaming la care lucram (in principal FiveM), si sa pot pune un nume pe serverele de gaming pe care le deschid.

2 ani mai tarziu, serverul de FiveM este inca in picioare, fiind probabil singurul server de FiveM romanesc de Godfather / RPG, si printre singurele servere care sunt up-to-date cu ultimele DLC-uri de la GTA 5. As fi sperat totusi sa avem serverul pe GTA 5 Enhanced, dar versiunea aia inca nu este valabila (de asta am si intarziat cu anuntul asta).

Pe langa asta, in ultimul an am lansat si cateva resurse catre public, atat free (CritteR's Pause Menu), cat si cu plata (Impromptu Races, Blip Share si Busted!), iar alte viitoare resurse publice sunt in lucru (una dintre ele fiind un sistem complet de business-uri!). 

Cam astea sunt update-urile. Sa ne vedem cu bine si anul urmator!

Update de nou la serverul de FiveM! - 20.07.2025
-------------------------------------------------------
Arrow feat: Adaugat Busted! ca posibil daily quest.
Arrow feat: Acum poti folosi vehiculele personale ca robber, la Busted! (in loc de sistemul de unlock-uri. Vehiculele de politie inca sunt cele default)

Exclamation fix: Seteaza jucatorul intr-un activity atunci cand joaca Busted! (ca sa nu mai poti incepe un job / cursa / etc in timp ce esti in meci)
Exclamation fix: Seteaza Busted! in discord rich presence, atunci cand joci.
Exclamation fix: Reintrodus sistemul de Blip Share, dupa ce pause menu-ul nou l-a stricat.

Idea Inca suntem in cautare de membri si lideri de factiuni! Intra pe Forum pentru a vedea factiunile libere.

Attached Files
.png   2 ani.png (Size: 1.67 MB / Downloads: 106)

Reply

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)