Hello There, Guest! Login Register

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Update Server FiveM - 08.10.2024
Threaded Mode
Update de mentenanta la serverul de FiveM! - 08.10.2024
-------------------------------------------------------
Arrow feat: Arata un checkmark () langa blip-ul job-ului pe care il ai.
Arrow feat: Notificarile de la VIP sunt incluse in sistemul de localization (traduse in engleza si romana).
Arrow feat: Introdus banner-ul de la Payday in sistemul de localization, si updatat mesajul.
Arrow feat: Pregatiri in back-end pentru a folosi UI-ul de Stats din GTA5.

Exclamation fix: Updateaza blip-urile de la biz-urile pe care le deti, dupa ce dai restock la biz.
Exclamation fix: Ascunde IP-urile jucatorilor in API-ul de la FiveM (oops).
Exclamation fix: Ascunde identifier-urile jucatorilor in API-ul de la FiveM.

Idea Inca suntem in cautare de membri si lideri de factiuni! Intra pe Forum pentru a vedea factiunile libere.

Despre continuarea comunitatii Nostalgiq
-------------------------------------------------------
Proiectul Nostalgiq Romania a inceput ca un simplu spatiu in care sa imi pot impartasi pasiunea pentru serverele community-owned, si pentru a avea un nume asociat diferitelor servere de jocuri pe care le tin deschise (de obicei jocuri ce nu mai sunt in mainstream-ul gaming-ului mulitplayer, dar nu numai). Acest lucru nu s-a schimbat. Comunitatea va ramane deschisa, indiferent de popularitate sau de cost (intr-o oarecare masura), atata timp cat voi avea aceasta pasiune pentru jocuri. 

Recent am avut o perioada de inactivitate de aprox 3 luni, and that's ok. Serverul de FiveM a ajuns intr-un punct in care un jucator nou poate avea si sute de ore de distractie, fara interventia vreunui admin. Forumul si serverul de discord sunt inca in picioare, si vor ramane in picioare (well.. defapt as prefera o solutie self-hosted la Discord, dar momentan nu suntem in punctul ala).

Daca vrei sa ajuti la dezvoltarea comunitatii, sau ai o idee de server de joc (diferit fata de ceea ce avem deja pe comunitate) si ai nevoie de host, poti sa imi trimiti un mesaj pe Forum sau pe Discord (crittero).

Forum Jump:

Browsing: 1 Guest(s)